torstai 8. syyskuuta 2011

Kankaita, leikkimökki ja ompeluksia

Blogin puolella on ollut vähän hiljaista. Mutta se ei tarkoita että en olisi tehnyt mitään. Meillä on ollut leikkimökki projekti. Ja siihen on mennyt suurin osa ajastani kun olen maalannut sitä ulkopuolelta. Sisältä en vielä ole maalannut mutta maali on jo ostettu ja odotan että pääsen sitä tekemään.

Tässä kuva leikkimökistä. Tässä se on vielä ilman maalia.


Tilasin kankaita Iinulta. Näistä olisi tarkoitus ommella jotain leikkimökkiin. Ihanasti Iinu oli taas pakannut kankaat ja kun avasin paketin siellä oli pieni yllätys. Pieni pätkä nauhaa jota en ollut tilannut. Kiitos Iinu!!Jotain olen myös ehtinyt ommella. Housut ja haalari tytölle koko 86. Molemmat ovat velouria.


7 kommenttia:

Ida kirjoitti...

Kivat pöksyt!

kewa kirjoitti...

upea haalari ja leikkimökki, ihana!!! (meillä taida jäädä vain haaveksi...)

Kiika kirjoitti...

Kiitos!
Lasten ukki ja mummi on ostanut leikkimökin meille, siis lapsille :-) (taidan olla yhtä innostunut kun lapset ellei enemmän!!) muuten olisi varmasti jäännyt myös meille haaveeksi.

NannaRuu kirjoitti...

Ihanat nuo pöksyt mutta varsinkin tuo haalari oli superihana!

Mun Tekemä kirjoitti...

Onpa söpö haalari! Näyttääpä kivalta mökkiprojektilta :)

Hanna kirjoitti...

Hienot ompelukset! Ja leikkimökki myös! Meillä ollut sama projekti menossa kesän aikana.. :)

Kiika kirjoitti...

Kiitos! Tämä mökkiprojekti on kyllä niin kiva! Innoissaan selaan nettiä ja kerään ideoita sisustukseen!! Tänään pitää mennä kirppikselle jos vaikka löytyisi sieltä jotain. Kuka sitten leikkii enemmän mökissä, lapset vai äiti...:-)