torstai 11. elokuuta 2011

Tilkkutäkki

Ensimmäinen tilkkutäkkini on valmistunut!! Ihan ok ensimmäiseksi ja nyt tiedän paremmin kun aloitan seuraavan ompelun. Tämä tuli siis meidän pienelle tytölle ja seuraavaksi on sitten pojan vuoro saada täkki. Tätä kun ompelin ajattelin kyllä että on se niin työläs että jää viimeiseksi mutta nyt kun tämä valmistui niin olen jo alkanut suunnittelee toista (ja kun kankaat on jo ostettu).


7 kommenttia:

Ida kirjoitti...

On ne tilkkutyöt kyllä vaivan arvoisia, niin hienoja sitten valmiina :)

Inkeliina kirjoitti...

Kaunis peitto! Mulla ei taida riittää hermot tilkkutöihin, vauvanpeittoa isompaan ainakaan.

Kiika kirjoitti...

Kiitos!! Mä ajattelin ihan samalla tavalla kun sinä Inkeliina mutta yllättävän helppoa tilkut oli ommella kun tekee näin isoja. En minäkään ihan pienistä jaksaisi tehdä. Hankalin vaihe oli kun piti tikata kaikki kolme kerrosta yhteen ja jälki alapuolella on ihan järkyttävä. Onneksi se ei näy kuvassa :-).

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis ja selkeä peitto. Kankaat pääsevät hienosti esiin. Mua välillä ihan puistattaa että hienoja kankaita silputaan pieneksi ja sitten niitä ommellaan yhteen. No kun osaa niin siten syntyy tosi hienoja. Mutta näin isoina tilkkuina kankaat pääsevät itse esiin.

Mäkin olen jokunen vuosi sitten tehnyt tilkkutäkin. Olin kurssilla, jossa opettajan mukaan ainut oikea tapa on käsin tikata. Ihan heti en uudestaan ryhdy moiseen. Oli sormet lähes verillä. ;) Uuteen ompelukoneeseeni ostin sitte yläsyöttäjän tuota tikkausta varten, mutta eipä ole tullut käytettyä.

Kiika kirjoitti...

Käsin?? No huh! En sellaista jaksaisi tehdä mutta lopputulos on ehkä hienompi kun koneella.

Hanna kirjoitti...

Aivan ihana tämä peitto!

Hildulin blogin kautta tänne löysin ja jään lukijaksi, että löydän uudestaankin! :)

Kiika kirjoitti...

Hei Hanna! Kiva kun tulit lukijaksi ja kiitos kommentista.