lauantai 19. helmikuuta 2011

Vihdoin sain käytettyä tätä ihanaa keiju kangasta. Tiesin jo kun tilasin sitä että tästä tulee huppari meidän tytölle. En osannut päättää tuleeko vuoreksi trikoo vai joku paksumpi kangas. Päätin kuitenkin laittaa paksumpi (en nyt muista mikä kangas tuo on joku fleece?) ja tarkoitus olisi että siitä olisi tullut niin reilu että sopii vielä kesällä tytölle. No luulin että 92 olisi mega iso meidän vauvalle mutta ihan sopiva oli. Saa nähdä sopiiko vielä kesällä....Kankaat: Huvikangas ja Ottobre shop
Kaava: Ottobre 1/2011

10 kommenttia:

minakaa kirjoitti...

Oi ja vau, aivan ihana huppari :)

Kiika kirjoitti...

Kiitos! mukavaa saada palautetta. Vetoketjujen ompelu ei vaan oikein ole mun juttu, vaatii vielä harjoittelua että tulee siisti jälki.

minakaa kirjoitti...

Vetoketjut mullakin tuottaa päänvaivaa, kovasti niitten ompelua koitan vältellä :)

jenninho kirjoitti...

Mie tein saman hupparin pojalle, ajattelin että 86 menis kesällä ja ehkä syksylläkin ,mutta olikin tosi nafti :( ja aika lyhyen mallinenkin, lisäksi ohje oli jotenkin tosi hankala ja hihat tuotti tuskaa, ja vetskari laitettiin kanssa ihan omituisesti.. eli eri kaava ensi kerralla meille.

Kiika kirjoitti...

Juu oli todellakin nafti, ja minä kun laitoin vielä paksua kangasta sisäkankaaksi. Ja vähän harmittaa etten ommellut vetoketjun kankaiden väliin. Nyt se on vähän ruman näköinen nurjalta puolelta.

jenninho kirjoitti...

Joo miekin kääntelin ja vääntelin sitä vetoketjua, mutta päätin kuitenkin laittaa ohjeen mukaa, ei oisi pitänyt, koska tosiaankin on aika hölmö koska kuitenkin sen olisi siistimminkin saanut. Mutta ehkä tuo ekaksi tekemäkseni huppariksi on ihan kohtalainen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Ihana huppari. Pystytkö kertomaan mistä olet ohjeet saanut? Tuntuu että lastenvaateohjeita on niin vaihea löytää.

Kiika kirjoitti...

Ohje on Ottobre lehdestä. Taisi olla kevään numerossa. Siinä oli sama kejukangas.

Anonyymi kirjoitti...

Hei vielä, osaatko sanoa tarkemmin? Mietin jos vaikka tilaisin kyseisen irtolehden =) Onko tämä yleensäkkin hyvä lehti? Onko sielä paljon lastevaatekaavoja? Anteeksi,että kyselen näin paljon, mutta kyseinen lehti on itselle ihan vieras.

Kiika kirjoitti...

Huppari oli 1/2011 lehdessä. Mun mielestä on hyvä lehti. Voit selata jokaista lehteä sivulla ottobredesign.com. Ja jos joku lehti kiinnostaa voi tilata sen sieltä. Itse en tilaa vaan olen ostanut lehden kaupasta jos siellä on ollut jotain mikä mua on kiinnostanut.